Працівники відділу міграційної поліції обласного главку поліції Херсонщини встановили, що на території обласного центру працює місце з надання платних інтимних послуг. Оперативники спільно зі слідчими задокументували незаконну діяльність. Як з’ясувалося, до«бізнесу» причетна група з трьох жінок.
Місце розпусти було розташоване в приміщенні банно-готельного комплексу. Організувала його 75-річна власниця комплексу. У якості адміністрвторок вона залучила ще двох 60-річних жінок. Також організаторка підшукала більше десяти херсонок, готових обслуговувати клієнтів. Від «зароблених» грошей жінки певний відсоток відраховували адміністраторам.
На теперішній час правоохоронцям відомо про понад три десятки сутенерства, вчинених членами організованої групи. Під час проведення санкціонованих обшуків у фігуранток вилучили мобільні телефони, чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність, та гроші, отримані злочинним шляхом.


Слідчі інкримінували трьом зловмисницям вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» та ч. 3 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України. Наразі фігуранткам повідомлено про підозру. Зловмисницям світить від п’яти до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!