Працівники сектору поліцейської діяльності №1 (Нововоронцовка) вирушили на Дніпропетровщину, щоб відвідати літніх батьків свого колеги Олександра Пятуна, який загинув у результаті військової агресії Росії проти України.
Підполковник поліції Олександр Пятун працював інспектором-черговим сектору поліцейської діяльності №1 відділення поліції №1 Бериславського РВП ГУНП в Херсонській області. 22 серпня 2022 року російська армія завдала ракетного удару по місцю дислокації працівників поліції. Олександр отримав опіки 80% тіла, лікарі опікового центру до останнього боролися за життя поліцейського. Але, на жаль, 1 серпня Олександр Пятун помер.

Відповідно до Указу президента України працівника поліції Херсонщини Олександра Пятуна, який загинув у боротьбі із російськими агресорами та при ліквідації наслідків окупації, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Нагороду у липні минулого року передали рідним полеглого героя. Працівники поліції висловили слова підтримки батькові та матері загиблого, разом згадали, яким Олександр був на службі й у мирному житті.


Відвідали поліцейські і його місце поховання, де нині майоріє жовто-блакитний стяг. Колеги поклали квіти на могилу, запалили лампадку, схили голови та вшанували пам’ять полеглого. Вічна і світла пам’ять всім воїнам, які віддали свої життя за Україну. Назавжди в строю…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!