У зведеннях російських окупантів на Херсонщині традиційно все добре. Мовляв, воюють на островах, десанти ЗСУ подавляють. Але візит міністра оборони РФ у Московський військовий округ показав інше.

Про те, що міністр Андрєй Бєлоусов відвідав округ, привітавши 45 бригаду повітряно-десантних військ з 30-річчям заснуванням і вручивши нагороди, повідомило окупаційне «Херсонское агентство новостей». Воно ж написало, що «під час спілкування один з військових, який виконує завдання у районі населеного пункту Кринки Херсонської області розповів про потребу у безпілотниках». Хоча до цього про те, що «хохли масово накривають дронами російську армію», писали дуже багато пропагандистських каналів.

Міноборони Росії зробило вигляд, що їх почуло. «Кількість FPV-дронів різко збільшилось, – відповів окупанту Бєлоусов. – Зараз я подивився, у нас під 4 тисячі поставляється у війська». Якби це було б і справді так, окупанти б на Херсонщині на місці не «буксували». Тож, нехай собі і далі говорять. Від слів шкоди менше, ніж від безпілотників.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!