Мабуть, окупанти розуміють, що українці на окупованих територіях все менше вірять їхнім засобам масової пропаганди, тому просять брехати і своїх «політиків». Останні роблять це, треба розуміти, з великим задоволенням. Взяти хоча б «сенатора» Ігоря Кастюкєвіча, який і дня прожити не може, щоб нахабно не збрехати про вільну Україну.

«Київський режим – це режим злочинний, терористичний і він з самого початку будувався на насиллі і страху. Ми бачили, як поводять себе люди, з перших днів роботи у Херсонській області. Вони були залякані і безправні», – набрехав він окупаційному «Херсонскому агентству новостей». Про Херсон пропагандистському агентству «РИА «Новости» «сенатор» сказав наступне: «Місцеві жителі повідомляють, що поліцаї поводять себе так само розв’язно, як і ЗСУ, навіть ще гірше. Поводять себе як господарі міста, можуть безкарно грабувати і забирати будь-яку річ, яка сподобається». «Чому вони б’ють по цивільній інфраструктурі? – запитав брехун чомусь не про «другу армію світу», а про ЗСУ. – Намагаються залякати. Воювати проти наших військових важко, а ось вдарити дроном по лікарні, машині, яка везе хліб, чи швидкій допомозі, – справа інша. Так поводять себе вбивці, у яких немає нічого людського».

Підгавкують господарям з Росії і колаборанти. «На сьогоднішній день Росія – це єдиний оплот християнства. І те, що я зараз це розумію, що це велика територія, яку Матір божа охороняє. Була в Італії давно, була шокована тим, що там у кожному маленькому будиночку, маленькій кімнатці, маленькій бібліотеці, маленькому класі, маленькому кафе – розп’яття, католицьке розп’яття. А що зараз відбувається – там немає, там немає бога! Ісуса вигнали. Страшні слова, але не буде Росії – не буде бога», – відпрацювала іудині срібняки для пропагандистів окупаційного інтернет-видання «Readovka» голова окупаційної Херсонської обласної думи Тетяна Томіліна.

Зрадниця, мабуть, вирішила нагадати про себе на всякий випадок, аби не бути, наприклад, там де її колега Олександр Кузьменко. Коли його зняли з посади окупаційного міністра культури, на деякий час колаборант пропав з поля зору. І лише днями його побачили з трубою (у сенсі, з музичним інструментом) у роті на одному з концертів у Новотроїцькому. Виявилось, що недавній «міністр» Херсонської області тепер служить всього-на-всього «заступником голови з соціальних питань, культури і спорту адміністрації Новотроїцького муніципального округу».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!