Окупаційна адміністрація Великолепетиського «муніципального округу» нагадала читачам свого телеграм-каналу про необхідність отримання пропуску, адже вже з 1 вересня пересування громадян у так званій 15-кілометровій зоні біля лінії фронту без нього буде неможливим.

Особливий режим в «окрузі» діятиме у Великій Лепетисі, Малій Лепетисі і Князе-Григорівці. «Для здійснення доступу громадян, які досягли 14-річного віку і не мають реєстрації у вказаних населених пунктах, на територію 15-кілометрової зони, необхідна наявність паспорту і пропуску, – повідомила «адміністрація». – Особи, що не досягли 14-річного віку, переміщуються через контрольно-пропускні пункти лише у супроводі батьків або законних представників». Якщо ж громадяни зареєстровані у цих трьох населених пунктах, пропуск їм, написали окупанти, не потрібен – достатньо буде лише надати паспорт громадянина РФ.

Але отримати пропуск буде не так і просто. Для його оформлення спочатку треба оформити довідку з місця проживання. Для цього в окупаційну адміністрацію треба надати заяву, копію паспорта, згоду на обробку персональних даних та, головне, заяву від сусідів з інформацією про фактичне місце проживання заявника. Тож з сусідами в окупації треба жити дуже навіть дружно. Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!