«Боріс Корчєвніков, який переніс операцію на мозку, представив фільм у Генічеську», – повідомила окупаційна «Комсомольская правда». Для чого було акцентовано увагу на цій операції, незрозуміло. Мовляв, після цього пропагандисту все можна простити?

Фільм називався «Мамин лист», жанр його пропагандисти охарактеризували як художньо-документальний. Героями його стали росіянки, які зробили вибір між абортом і народженням дитини. Допоміг з показом окупаційний «Народний фронт».

Крім Генічеська, кіно також показували у Скадовську. Там, повідомила окупаційна адміністрація, його демонстрували навіть двічі. «Відродження, пробудження Росії, воно проходить якраз на цій землі, на землі Новоросії, – розповів Корчєвніков під час показу. – Почалось у Криму у 14 році, продовжується зараз тут. Це було дуже важливо – саме тут показати цей фільм, на цій землі, у Херсонській області».

У Генічеську окупант переконував глядачів, що у фільмі все – правда, а ще він особисто знає жінок, які, його подивившись, відмовились від абортів. Окупант Корчєвніков, який є директором православного каналу «Спас» і ведучим на каналі «Росія-1», виступив генеральним продюсером фільму.

Його колега Алєксандр Фомін, що керує окупаційним «Народним фронтом» на Херсонщині додав, що фільм до цього «показувався лише у Москві» і присвячений він «року сім’ї», який Путін оголосив у Росії. «Щодня у нас робиться 5000 абортів, – сказала одна з героїнь фільму. – За рік ми втратили місто-мільйонник у Росії»… Проблема, дійсно, важлива, аде чому пропагандисти не хочуть порахувати у скільки людських життів обходиться росіянам оголошена Путіним «спецоперація»? Там, напевно, цифри будуть ще страхітливішими.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!