Знову лише язиками.
«Найближчим часом почнемо будувати новий житловий мікрорайон у Генічеську, – написав у своєму телеграм-каналі голова окупаційного уряду Херсонської області Андрєй Алєксєєнко. – Видали перший у новій історії Херсонської області дозвіл на будівництво багатоквартирних житлових будинків».
Якщо це «нова історія», то почалась вона, мабуть, лише днями. Бо ще більше року тому окупанти вирили неглибокий котлован на пустирі у мікрорайоні Генічеська, наставили туди будівельної техніки, огородили парканом, встановили інформаційний щит… На тому все і зупинилось (про що NewDay ua писав, до речі). Мабуть, без «дозволу» робили. Новий мікрорайон, за словами брехуна Алєксєєнка, має постати на розі вулиць Паризької Комуни і 40-річчя Перемоги. Це поряд з Генічеським училищем № 17, у підвалі якого окупанти облаштували катівню, і за кілька десятків метрів від Генічеської школи № 3, яку росіяни «ремонтують» вже третій рік.
Аж 37 тисяч квадратних метрів житла обіцяє окупант в ілюзорному мікрорайоні! Пише: «На перших поверхах будуть магазини, офіси, пункти видачі замовлень маркетплейсів, приміщення керуючої будинком компанії. Підземний поверх – парковка для машин. Упорядковане зелене подвір’я з дитячими майданчиками».   
Цікаво, чи попередив про це Алєксєєнко російських військових, адже зараз на місці, де він збирається «будувати» мікрорайон, розміщується їхній вертолітний майданчик?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!