М’яко кажучи, неспокійно нині живеться колаборантам на окупованому лівобережжі Херсонської області. І не совість їм заспокоїтись заважає (вони у принципі її не мають), а переживання за свої посади, які у разі появи претендентів, що можуть домовлятись з «верхами», можна легко втратити. Достатньо лише згадати колишнього «міністра культури» Олександра Кузьменка, якого окупанти розжалували у «заступники голови адміністрації Новотроїцького муніципального округу».
«Міністр праці і соціального захисту» Херсонської області Алла Бархатнова посаду ще не втратила, але від дій заздрісників вже постраждала. Щоправда, оформлено це все було під роботу «доблесної» окупаційної прокуратури. «Міністр праці і соцзахисту Херсонської області притягнута до адміністративної відповідальності за невиконання законних вимог прокурора», – повідомив майже сенсаційну новину окупаційний телеграм-канал «Главное в Херсоне и области». А почалась ця весела історія з того, що керівник окупаційного управління праці і соцзахисту Скадовського «округу» взяв на службу до себе близького родича. Комусь це не сподобалось, тому і дали знати «прокуратурі». Остання провела перевірку і зобов’язала окупаційну міністерку ліквідувати конфлікт інтересів. Бархатнова, відчуваючи всю повноту окупаційної влади, подання співробітників окупаційної прокуратури проігнорувала. Тепер неочікувано для себе платитиме штраф.
Варто додати, що колишня жителька Дружківки на Донеччині Алла Бархатнова – дуже цінний кадр для окупантів. Їм служить ще з 2014 року. Починала з посади головбуха «міністерства праці і соціальної політики ДНР». Зараз знаходиться під санкціями 31 країни світу. Тепер ще і від «рідної» «прокуратури» отримала на горіхи.


Колишній багаторічний сільський голова Червоного у Генічеському районі Олег Кульчицький, який за кілька місяців до окупації очолив управління ЖКГ Генічеської міськради і на цій посаді перейшов працювати на загарбників, для них менше цінний. Тому йому не лише з цією посадою довелось розпрощатись, а і з фейковим депутатством у фейковій Херсонській обласній думі, куди йшов від «ЛДПР». Нині в окупаційних засобах масової пропаганди вчорашнього «начальника» підписують: «спеціаліст-експерт племінного скотарства міністерства АПК і продовольчої політики Херсонської області».

Пропагандистам він розповідає, як старається виконувати всі настанови «губернатора» Володимира Сальдо. Боїться, мабуть, що і таку нікчемну посаду у разі появи заздрісників доведеться залишити.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!