Днями окупаційному міністерству молодіжної політики Херсонської області виповнився рік. З цієї нагоди окупанти випустили святковий ролик. «Найбільшим досягненням було переїхати з Далекого Сходу у Херсонську область», – сказала на відео одна з «помічниць міністра».
А от в окуповані Хорли, переконують пропагандисти, громадяни взагалі з Китаю приїхали. Щоправда, не у «міністерствах» працювати. «Цього тижня півострів Хорли з триденним робочим візитом відвідала делегація представників бізнесу з Китайської Народної Республіки, – повідомила у Телеграм окупаційна адміністрація. – Під час зустрічі з представниками Каланчацького муніципального округу гості ознайомились з унікальними географічними, біологічними, курортними, логістичними та іншими особливостями нашого краю, а також визначились з величезними перспективами розвитку території приморського округу. У ході перемовин обговорювались можливі форми і варіанти ведення бізнесу у новому російському регіоні».

Бізнесмени, буцімто, «сформулювали свої пропозиції з широкого спектру галузей народного господарства, у розвитку яких вони готові взяти участь як у вигляді поставок обладнання і надання технологій, так і з прямої участі у реалізації перспективних інвестиційних проектів».
В «адміністрації» назвали ім’я керівника делегації – Ван Лі, і продемонстрували фото. Однак, чи вказує це на достовірність інформації? На фото можуть бути, наприклад, жителі російських регіонів, яких використали для пропаганди. У будь-якому випадку, доки не буде інших підтверджень, вірити у те, що у Хорли приїжджали саме китайці, не можна.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!