Здавалось, що до любителя експериментів з власною свідомістю Павла Філіпчука, якого окупанти поставили керувати Каховським «муніципальним округом», ось-ось має «прийти білочка», а до нього «прилетіли» F-16! Причому він ще і сам у цьому зізнався.

«Шановні каховчани, земляки! – звернувся колаборант з обличчям ідіота до підписників свого телеграм-каналу. – З учорашнього дня над нашим округом літають F-16. Це робиться для того, щоб посіяти паніку, подавити нашу віру у перемогу. Важливо не піддаватись цим настроям, зберігати стійкість духу».

Який саме «дух» став підставою для такої заяви, можуть сказати лише наркологи, але російські пропагандисти таким кадрам звикли вірити на слово, тому маячню Філіпчука тут же розтиражувало окупаційне агентство «ТАСС», а за ним – всі інші. Ані найменшого підтвердження «польотам» літаків, на які так довго чекала Україна, над окупованою територією, де її можуть вразити засоби ПВО, зрозуміло, надано не було. Побачивши, що його цитують, колаборант вирішив не зупинятись. І написав у своєму телеграм-каналі, що окупанти проливають кров «на захист нашого права називати біле білим, а чорне чорним, чоловіків чоловіками, а жінок жінками».

Наковтавшись «чистого повітря, не просякнутого парами нацизму», додав: «І поки військові роблять свою роботу, ми – мирняк, повинні робити свою. Роботу, направлену на зміцнення тих цінностей, які захищають наші хлопці. Я так вважаю. І тому я розвернув свою лінію фронту». «Лінією фронту» Філіпчука стало підписане ним «розпорядження» «Про реалізацію державної політики збереження і зміцнення традиційних російських духовно-моральних цінностей у Каховському муніципальному окрузі». Відповідно до «розпорядження», на каховчан чекає «розвиток патріотичного виховання», «зміцнення традиційних сімейних цінностей», «збереження культурного спадку» та інше.

А ще колаборант, як і його головний господар у Кремлі, звертає увагу на символізм. Саме ним він пояснив, що підписав «документ» у той самий день, «коли американські сателіти вчинили спробу прорватись у Курську область». «Виходить, ми подвійною лінією фронту підемо їх видавлювати, – похвалився ідіот. – Військові – спереду. Ми, мирні, будемо прикривати наш русскій мір з тилу». Сподіваємось, що у потрібний момент тил самого Філіпчука прикрити буде нікому.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!