Менше місяця залишилось до початку нового навчального року у школах окупованого лівобережжя, а окупанти дітям відпочити не дають. Тягають і тягають їх на свої «патріотичні» заходи.

В окупаційному Новоросійському сільському будинку культури Скадовського «муніципального округу», наприклад, дітей змусили створювати малюнки «на підтримку героїв спеціальної військової операції», організувавши потім виставку «Нашим героям».

В окупаційному Сиваському селищному будинку культури Новотроїцького «муніципального округу» педагоги-колаборанти з школи № 1 разом з бійцями Росгвардії провели для дітей інструктаж стосовно правильного поводження з вибухівкою.

Школярів Нижньосірогозького «муніципального округу» окупанти відправили на військово-спортивну підготовку у Волгоград. Там вони не лише навчились стріляти і надавати першу медичну допомогу, а і, як повідомила у соцмережі окупаційна адміністрація, зустрілись у сутичці з «єдиноросом» та майстром змішаних єдиноборств Джеффом Монсоном.

У Генічеську окупаційне товариство «Знание» разом з окупаційним рухом «Юнармия» навчали дітей збирати-розбирати АК-74М і кидати муляжі гранат.

Не оминули окупанти своєю увагою і дошкільнят. «У Михайлівському дитячому садку «Сонечко» проведена бесіда на тему «Що таке тероризм», – повідомила окупаційна адміністрація Скадовського «муніципального округу».

Мабуть, загарбники про себе розповідали дітлахам. Адже інших терористів, крім них, на лівому березі Херсонщини наразі немає.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!