Минуло кілька днів з початку бойових дій у Курській області, аж поки окупанти на лівобережжі Херсонщини почали про них говорити у своїх засобах масової пропаганди. Точніше, їх змусили говорити про ці події. Почалось все з імпровізованих «кутків пам’яті», куди покладали квіти у пам’ять про загиблих. Не всюди це робили колаборанти.
У Нижніх Сірогозах, наприклад, вони змусили робити це дітей. Самі лише відписались у соцмережі стосовно «збройного конфлікту у Курській області, де були атаковані прикордонні райони, обстріляні мирні жителі, включаючи дітей, стариків, рятувальників і медиків». Але потім довелось лити нещирі сльози і самим окупантам з колаборантами.

«Я хочу нагадати, що у 43-му році один з переломних моментів – це була Курська битва, – сказав у камеру, стоячи біля Обеліску слави у Генічеську, керівник окупаційного «Народного фронту» у Херсонській області Олександр Фомін. – Ми перемогли тоді, переможемо і сьогодні. Найголовніше, що ми сьогодні разом».

«Своїм проривом у Курській області нелегітимна українсько-нацистська влада під керівництвом своїх західних друзів намагається замилити всі ці поразки, які військові формування України терплять по всій лінії фронту, у тому числі і на Донбасі, – пробелькотіла Юлія Сіпко, яка за час окупації змінила вже кілька «професій» і наразі є представницею «Союзу жінок Росії». – Але наші бійці обов’язково знищать і помстяться терористам за загибель мирних жителів, у тому числі і дітей».

«Що мені хотілося б сказати їм, так званим військам нацистів. Ви, мабуть, не вивчали історію, не пам’ятаєте Велику Вітчизняну війну, – написав фейковий депутат фейкової Херсонської обласної думи, підприємець, син колишнього голови Генічеської РДА часів Януковича Рустем Німетуллаєв у своєму телеграм-каналі. – В Курській області також була одна з найбільших битв Великої Вітчизняної війни, яка відбувалась у 1943 році з липня по серпень місяць, по 23 число, де німецько-фашистські війська були розгромлені».

«Ми обов’язково переможемо, – спробувала сама себе запевнити на відео у соцмережі колега Німелулаєва по «фракції» і «обласній думі» Катерина Грибовська. – Перемога буде за нами на всіх фронтах. Як перемогли ми у Курській битві у 1943 році, переможемо і зараз». Чому всі колаборанти говорять однаково? Та тому, що роблять це за методичкою.

За інформацією видання «Медуза», те, що відбувається нині у Курській області, у засобах масової пропаганди потрібно порівнювати з Курською битвою, розповідати про атаки ЗСУ на мирне населення, акцентуючи увагу на дітях, і запевняти, що росіяни згуртовані, а Путін «нікого не кине у біді». Імперія, просякнута брехнею і плазуванням, таки має впасти. І обов’язково впаде.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!