«Всього» за 150 рублів окупанти пропонують здолати 21,5 кілометрів відстані від Хорлів до Скадовська на автобусі. «Поспішаємо повідомити вам, що після звернення у мобільну приймальну губернатора при сприянні Міністерства транспорту Херсонської області і адміністрації Каланчацького округу організоване регулярне автобусне сполучення за маршрутом: Хорли – Каланчак – Скадовськ», – написала у соцмережі окупаційна адміністрація.


Варто нагадати, що автобусне сполучення між селами Каланчацького «муніципального округу» вже «відновлювали». Як вже писав NewDay ua, для цього окупанти використали вкрадені українські шкільні автобуси. Майже відразу їх курсування припинилось. Окупанти назвали це «тимчасовим варіантом, не підкріпленим фінансами». Наскільки вистачить «Газелі», яку пустили за вказаним маршрутом, буде видно.

Проблеми з автобусним сполученням серед безлічі інших мають і жителі Нової Каховки. Лист однієї з мешканок процитував генічеський телеграм-канал «Осведомлённый Геническ»: «З Нової Каховки до Генічеська їде одна маршрутка і один автобус. Але вони часто ламаються. Людям неможливо своєчасно доїхати до лікарні у Генічеськ. Раніше можна було доїхати на машині, зателефонувавши водію і забронювати місце. Але постійно немає мобільного зв’язку». Окупанти неодноразово заявляли про своє прагнення довести Херсонщину до середньоросійського рівня. В автобусних перевезеннях вже точно довели.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!