Те, що окупаційні «референдум», «місцеві вибори», а також «вибори» Путіна на окупованій частині Херсонщини сфальшовані, – не новина, але ж окупанти могли б якось це краще завуалювати. Могли, але не захотіли.

Ні з того, ні з сього окупаційна виборча комісія лише зараз заявила, що встановила точну кількість виборців у регіоні. Їх, буцімто, 422 374.

Майже анекдотично виглядає і навчання членів окупаційних територіальних виборчих комісій, яке почалось 6 серпня і триватиме до кінця місяця.

Його мета, зазначили в окупаційній адміністрації Новотроїцького «муніципального округу», – «сформувати єдині стандарти роботи, підвищити ефективність і професіоналізм територіальних виборчих комісій Херсонської області».

Теоретичний курс вже пройшли члени фейкових виборчкомів Генічеського, Новотроїцького, Іванівського і Нижньосірогозького «округів». Цікаво, для чого окупанти колаборантів ганяють? «Стандарти роботи» у них і так однакові, а 88,12 % голосів за Путіна на останніх «виборах» вони намалювали доволі «ефективно» і «професійно».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!