«Херсонська область перейде на основну схему електрозабезпечення 17 серпня, – повідомляє окупаційний телеканал «Таврия». – Всі шість пошкоджених опор ЛЕП у Запорізькій області замінені на нові».

А до того електроенергія на окупованому лівобережжі зникала щодня. 16 серпня, наприклад, її не було у більшій частині Генічеська, 15 серпня – у населених пунктах Генічеського, Скадовського, Голопристанського, Чаплинського, Каланчацького, Новотроїцького, Іванівського, Нижньосірогозького, Горностаївського та Верхньорогачицького «муніципальних округів».

Про відключення світла на засіданні окупаційної комісії з попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій поговорили також фейковий губернатор Володимир Сальдо, начальник окупаційного управління МНС РФ Саварбек Даурбеков та його підлеглі. Одним з найголовніших завдань Даурбеков назвав «проведення аналізу забезпечення резервними джерелами електрозабезпечення свердловин і КНС, а також соціально-значимих об’єктів». На тому, хто має забезпечити цими джерелами і за які кошти, увага не акцентувалась.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!