Ворог вкотре атакував цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків та БпЛА. Також під вогнем опинилися Херсон, Антонівка, Білозерка, Садове, Первомайське, Понятівка, Приозерне, Томина Балка, Благовіщенське, Комишани, Берислав, Червоний Маяк, Бургунка та Михайлівка. Обстрілами пошкоджено 29 об’єктів: 17 приватних будинків, заклад позашкільної освіти, шість автомобілів, газопроводи, гараж та господарча споруда.

По допомогу до лікарів звернувся 57-річний житель Берислава, який вранці 17 серпня потрапив під ворожий артобстріл.
Пошкоджено п’ять приватних будинків, гараж, господарчу споруду та автомобіль у Комишанах, Приозерному, Томиній Балці, Благовіщенському та Садовому.
Після опівночі війська РФ здійснили комбінований обстріл Білозерки з танка, артилерії та скинули вибухівку з БпЛА. У селищі пошкоджено три приватні будинки. Місцеві жителі не постраждали.
Також російські військові атакували дронами типу «FPV» Михайлівку, Первомайське, Антонівку та Берислав. Внаслідок ударів пошкоджень зазнали приватні будинки.
Із реактивних систем залпового вогню окупанти вдарили по Понятівці, снарядами пошкоджено п’ять приватних будинків.
Вдень російські війська вдарили з БпЛА по передмістю Херсона – Антонівці. В результаті скидання боєприпасу на житловий квартал вибухову травму та контузію отримала 36-річна жінка, яка у момент атаки перебувала в магазині. Також пошкоджено два приватні будинки і газопровід.
У вечірній час росіяни знову скинули в населеному пункті вибухівку з дрона. Постраждала 34-річна працівниця патрульної поліції, яка перебувала поза службою. Жінку доправили до лікарні з контузією, вибуховою та черепно-мозковою травмами. Механічних пошкоджень зазнав автомобіль поліцейської.
Пізніше на подвір’ї приватного будинку в Антонівці внаслідок аналогічної атаки отримала мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги 40-річна жінка.
Вдень росіяни скинули вибуховий пристрій із БпЛА на територію підприємства у Дніпровському районі, там пошкоджено мікроавтобус. Також у результаті дронової атаки пошкоджено будівлю закладу позашкільної освіти й автомобіль у центрі міста.
Окупанти били артилерією по мікрорайону «Шуменський», на щастя, обійшлося без постраждалих.

Вночі під артилерійським обстрілом противника перебувало с. Текстильне, що у Дніпровському районі міста. Снарядами пошкоджено два газопроводи, постраждала 14-річна дівчина, яка отримала контузію, черепно-мозкову травму та струс головного мозку.
На місцях обстрілів працювали поліцейські територіальних підрозділів поліції та вибухотехніки, які фіксували наслідки злочинних дій противника, опитували свідків та вилучали речові докази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!