Незалежна газета Херсонщини “Новий день”, як завжди, тримає своїх читачів у курсі найактуальніших проблем, важливих подій рідного регіону. Щойно у друк вийшов черговий номер видання.

На головній шпальті – болюча нині тема щодо призупинення будівельних робіт за експериментальним державним проєктом у с. Посад-Покровське. Автор – головний редактор “Нового дня” Анатолій Жупина у матеріалі “120 сімей і цю зиму зустрінуть без обіцяного житла” проаналізував ситуацію, яка нині склалася в населеному пункті.
До 17 липня 2022 року в центрі села Новоберислав Бериславської громади майорів український прапор і діяла законна влада. Все це завдяки законній старості Новоберислава Лілії Лелюх, яка довгий час залишалася з односельцями. На першій та третій шпальтах газети – розлоге інтерв’ю з пані Лілією.
Частину матеріалів “Новий день” традиційно присвятив темі нелегкого існування людей на окупованих територіях Херсонщини. “Сцена і “залаштунки” окупації Хорлів” – з цієї статті читачі дізнаються про складні реалії в колись курортному населеному пункті Каланчацької громади.
Є в новому номері газеті і матеріали про відомих особистостей. Фронтмен гурту “ТІК” Віктор Бронюк розповів, як допомогав Херсонщині після деокупації правобережжя, і про те, як сумує за лівим берегом.
А гостей українського дому Олімпійських ігор-2024 у Парижі вразила штанга всесвітньовідомого легкоатлета з Херсона Андрія Проценка.
Тож шукайте “Новий день” у бібліотеках Херсона, а також у громадських розповсюджувачів. Працюємо для земляків, для рідної Херсонщини!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!