Автомобільні черги у бік Арабатської Стрілки і на Генічеськ показав окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ». Про причини її читач мав лише здогадуватись, хоча пропагандисти і раніше вже його на це націлювали: мовляв, у Генічеському районі – бум курортного сезону! Щоправда, при цьому публікувались фото порожніх пляжів. А тут – цілі автомобільні черги!


Було це 22 серпня, а вже наступного дня телеграм-канал «Осведомлённый Геническ» опублікував лист невідомого автора, який, що називається, знаходиться у курсі ситуації. Автор запевнив, що у чергах винен окупаційний військовий комендант Херсонської області. Мовляв, він і раніше не відрізнявся великим розумом і кмітливістю, а цього разу заїхавши на блокпост на самому початку Арабатської Стрілки почав щосили кричати на окупантів: «Репетував довго, забризкуючи своєю слиною форму воїнів. Причиною його криків стало те, що була пропущена одна машина без огляду багажника. Аргумент, що це авто силовиків і вони мотаються через блокпост постійно, до уваги прийнятий не був. Тут же був винесений генеральський вердикт – служба належним чином не несеться, особовий склад ледарює».

Після наказу окупаційного генерала оглядати всі машини «від даху до коліс» черги і виникли. «Раніше машини заїжджали у два ряди і військові перевіряли їх у темпі вальсу, – написав невідомий. – Тепер на пост заїжджає лише одна машина. У результаті цього нововведення вранці з боку Арабатської Стрілки виникла багатокілометрова черга». Чи справжня це причина, не знаємо, але на правду дуже схоже.

Принаймні, можемо точно запевнити, що не те що буму – ніякого курортного сезону ні у Генічеську, ні на Арабатці наразі немає. І з літа 2021 року не було.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!