Знаючі люди кажуть, що причиною оригінального красномовства заступника голови Радбезу РФ і голови партії «Єдина Росія» Дмітрія Мєдвєдєва у соцмережах є «експерименти» з алкоголем. Інші знаючі люди зазначають, що голова окупаційної адміністрації Каховського «муніципального округу» Павло Філіпчук «експериментує» з іншим. Але від кремлівського «патрона» він не відстає.
«Військо головнокомандуючого клоуна Зелі направило хохлодрони у центр міста», – написав днями колаборант. Тут і далі даруйте, але це цитати. Схоже на Мєдвєдєва? Атож!
Наступна цитата колаборанта: «Жертви галоперидолу розважаються». 100 %, що звичайна людина не знає, що таке галоперидол. Але ж Філіпчук – «незвичайний».
«Коли я був першокласником, почуття гордості не відпускало мене», – також недавно написав зрадник. Тепер, мабуть, «не відпускають» важкі наркотики.
«І знову гордості пост. А багато її не буває, гордості. Тут головне, щоб було чим гордитись», – написав каховський аналог Мєдвєдєва з нагоди вручення йому «губернатором» «медалі» «За підготовку і проведення референдуму про возз’єднання з Росією». Гордості, може, багато і не буває, а от з розумом і совістю інші справи. Вони, або є, або немає зовсім, як у випадку з каховським колаборантом.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!