«В Альошкінському муніципальному окрузі пройшов круглий стіл з участю представників влади і місцевих ЗМІ, присвячений встановленню супутникових комплектів «Русскій мір» для усунення «білих плям» у телемовленні», – повідомив окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ».

Проводили окупаційний захід у Виноградовому. Ворожу телепропаганду у будинки мешканців «округу» заводять доволі активно. За словами окупаційного голови Раденська і Челбурди Олександра Філенка, у його «територіальному управлінні» вже встановлено 350 комплектів «Русского міра», і, буцімто, ще 2250 абонентів хочуть підключитись.

Варто нагадати, що встановлюють (принаймні, обіцяють) своє обладнання окупанти безкоштовно. «На безкоштовне встановлення комплектів «Русскій мір» мають право жителі територій, які не входять у зону цифрового ефірного мовлення, – нагадала окупаційна «Комсомольская правда». – Для цього потрібно звернутись в адміністрацію за місцем проживання».

В «Альошкінському окрузі» окупанти несподівано виявили, що «у деяких населених пунктах вздовж Дніпра продовжує працювати українське телебачення». «Там є лише пропаганда, – розповів окупаційному телеканалу «Таврия» начальник окупаційного управління інформаційної політики Херсонської області Євген Бриков, який брав участь у «круглому столі». – Причому лише пропаганда тероризму, жорстоких злочинів та знищення і власного народу, і братських народів. Ось навіть переглядаючи ці новини, волею-неволею ти підпадаєш під це так зване зомбування, промивку мізків. Тому закликаю всіх жителів, хто ще не перейшов, перейти на комплекти нашого телебачення». Іноді диву даєшся, як майстерно можуть зрадники перевертати все з ніг на голову. Те, що стосується російської пропаганди брехун приписав українському телебаченню.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!