«Завдяки активній діяльності і увазі активістів «Єдиної Росії» у Рубанівський дитячий садок «Растишка» було здійснене завезення води. Вказана допомога є частиною народної програми «Єдиної Росії», – повідомляється у телеграм-каналі окупаційної адміністрації Великолепетиського «муніципального округу».

Додуматись: забезпечення найпростішим і, водночас, найнеобхіднішим – водою – окупанти проводять за спеціальною програмою! За програмою, мабуть, цієї води шляхом підриву Каховської ГЕС людей і позбавили?
«Наразі вода у прибережних селах округу відсутня, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Раніше вона поступала зі свердловин, розміщених на відстані 50 – 100 метрів від Дніпра». Воду жителям «округу» підвозять нині одним-єдиним спецавтомобілем. Для того, щоб хтось не взяв її «більше, ніж треба» окупаційні комунальники ведуть спеціальний «журнал обліку». «Всі вже звикли», – розповів про це пропагандистам керівник комунального господарства Андрій Періг.


Також окупанти обіцяють розконсервувати свердловини, побудовані до створення Каховського водосховища. За словами Перога, їх розчистили, продезінфікували і здали воду на аналіз. Наразі, нібито, вже включають у систему.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!