До уваги батьків, діти яких перебувають у Херсонській міській територіальній громаді!
8 вересня Херсонська МВА організовує чергову безкоштовну поїздку дітей на оздоровлення та відпочинок до санаторію “Прикарпатський” (Яремче Івано-Франківської області).
Термін перебування дітей у санаторії – 24 дні. Але за бажанням можна забрати дитину раніше, особисто приїхавши до санаторію.
Кількість місць – 25. Вікова категорія дітей – від 7 років (1 клас) до 14 років (9 клас).
У санаторії організовано 5-разове харчування. Є лікувальні процедури за бажанням: фізкультура, лор-кабінет, лікувально-діагностичне відділення, стоматкабінет, фізпроцедури (соляна кімната, пінно-кисневі коктейлі, фіточаї, ароматерапія), масаж.
Під час перебування у санаторії діти очно відвідують школу. Також є можливість займатись самостійно онлайн у спеціально відведеному класі – за наявності у дитини гаджета та навушників.
Юні херсонці будуть навчатися, харчуватися, лікуватися та проводити вільний час на свіжому повітрі. Батьки можуть відправити дитині посилку Новою Поштою (теплі речі і т.д.).
Після виїзду із санаторію дитині буде видана довідка про те, що вона навчалася в школі-санаторії, та виписка з оцінками. Мобільні телефони залишаються у дітей. В корпусах є Wi-Fi. На території санаторію діє пральня. Няня збирає та відносить прати дитячий одяг.

Увага: поїздка тільки для дітей Херсонської міської територіальної громади та області, які на цей час перебувають тут. Санаторій підпорядкований Міністерству охорони здоров’я України, заклад чинний та відповідає всім нормам.
Заявки подавати за номером адміністратора:
0660182957 (тільки повідомлення на Viber).

Інформація Херсонської МВА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!