«У США тривають роботи зі створення біоагентів, які здатні вибірково вражати різноманітні етнічні групи населення, у тому числі на основі біоматеріалів громадян РФ, України та інших держав пострадянського простору», – цитують окупаційні «Новости Херсонщины» брифінг начальника військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту ЗС РФ Ігоря Кіріллова. Увага, не пацієнта психлікарні, а військового начальника, генерал-лейтенанта!
«В окупованому українськими нацистами Херсоні складається критична обстановка з забрудненням води, – а це вже марить «губернатор» Володимир Сальдо, який не лінується записувати таке у своєму телеграм-каналі. – Через вихід з ладу очисних споруд, засмічення Дніпра гниючими трупами українських солдатів у водах річки виявлена бактеріальна інфекція. Через ґрунтові води вона проникає у водопровідну систему Херсона і розповсюджується серед людей». А як щодо гниючих трупів російських солдатів і проникнення у водопровідну систему населених пунктів лівобережжя, спитаєте? «На лівому березі наші спеціалісти слідів інфекції у дніпровській воді поки що не виявили», – відповідає «губернатор». Дивно, акваторія у Дніпра одна, а «аналізи» такі різні!
«Мене зловили біля під’їзду співробітники ТЦК, я їм сказав, що є інвалідом другої групи. Їх це не цікавило. Лише посміялись і сказали, що їм повинні люди на острови», – процитувало неіснуючого жителя Херсона пропагандистське агентство «ТАСС».
У пропагандистів з окупаційного телеграм-каналу «Жизнь в оккупации» таких «історій» з вигаданими персонажами ще більше. Ось одна з останніх: «20.08.2024 р., рано-вранці, о 5.00 у будинок мешканки Херсона В., 1995 р. н., проникли двоє невідомих у військовій формі і стали щось шукати, а коли помітили її, то погрожуючи ножем у горла, по черзі зґвалтували, а потім забрали грошові кошти у розмірі 28 тисяч гривень і зникли». Уявляєте, як би гудів Херсон, якби там сталось хоч щось подібне? А пропагандисти, коли прийде час суду над ними, може, і будуть доводити, що божевільні, але хто ж їм повірить?!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!