Про те, що «голова адміністрації Генічеського муніципального округу» залишає свою посаду, повідомила у Телеграм окупаційна адміністрація Херсонської області. «Олена Терських написала заяву про дострокове складання повноважень за власним бажанням, – йдеться у повідомленні. – Депутати ради муніципального округу підтримали її рішення».
У роботі сесії окупаційної ради брав участь і перший заступник окупаційного губернатора області Ігорь Чагаєв. Проводжаючи Терських, він вручив їй «подяку за виконану роботу», але, як видно з фото, зрадниця цьому не дуже зраділа.
Окупаційні депутати також постановили, що виконувати обов’язки «голови Генічеського муніципального округу» з 4 вересня буде нинішня перша заступниця Наталя Шарко.

Остання відома, як героїня недавнього розслідування журналістів «Слідство.Інфо». Залишившись в окупованому Генічеську, вона погодилась служити окупантам на посаді «судді» окупаційного Генічеського районного суду. Але заробітну плату від нашої держави колишня представниця українського правосуддя перестала отримувати лише у квітні 2023 року. До того моменту, починаючи з 24 лютого 2022 року, стверджує «Слідство.Інфо», посилаючись на відповідь на запит Державної судової адміністрації, отримала з державного бюджету 1,383 млн. грн.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!