«Волонтери «Єдиної Росії» з Краснодарського краю передали спецзасоби, аптечки і 4 тонни питної води для бійців СВО на Херсонському напрямку», – повідомила у соцмережі окупаційна організація пропутінської партії.
Вантаж, пишуть, відразу забрали окупанти з 28 полку. «Бутильовану воду у п’ятилітровій тарі бійцям передали на їх прохання, – пояснили «єдинороси». – Цьому підрозділу за три місяці передали вже близько 15 тонн води».


Та і цього окупантам на передовій не вистачає. Тож недавно окупаційний «Народний фронт» доставив їм ще і так звану мобільну водоочисну станцію «Томичка», яка може очищати, написали, 75 літрів води на добу. «Яка дозволяє нашим бійцям у польових умовах за відсутності води робити воду питною, знаходячись біля будь-якої відкритої водойми, – пояснив російський підприємець Віктор Фєльчук, який її привіз. – Хоч з калюжі, хоч з озера чи річки». Враховуючи те, що не всі російські підрозділи знаходяться біля Дніпра, а добрих дощів в останні дні на лівобережжі не було, сподіваємось, що хоч частину окупантів спрага таки замучить.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!