Російська армія продовжує полювати дронами на мирних жителів Херсона. Атаки безпідотників припадають головно на Дніпровський район та центр міста. Під час однієї з таких у Кіндійці смертельних поранень зазнав хірург-онкодерматолог Володимир Терелюк. 60-річний чололовік перебував в автівці, коли по ній вдарив безпілотник. Від отриманих травм він помер у лікарні.
Володимир Терелюк – це величезна втрата не лише для медичної галузі Херсонщини, а й України. Порятунку хворих він присвятив понад 30 років, лікар вищої категорії.
Після закінчення Запорізького медичного інституту та інтернатури, у 1992 році почав працювати в Херсонському обласному онкологічному диспансері на посаді завідувача диспансерно-поліклінічного відділення, де пропацював до серпня 2021 року. За його керівництва у відділенні відкрилт операційну для амбулаторних операцій і діатермокоагуляцій, впроваджено кріодеструкції при новоутвореннях шкіри, виконано десятки тисяч оперативних втручань, консультацій та амбулаторного лікування онкологічних пацієнтів, підготовлено багато молодих спеціалістів.
Володимир Григорович Терелюк досконало володів сучасними методами лікування злоякісних новоутворень, активно втілював досягнення медичної науки і передового досвіду в практичну діяльність онкологічної служби області.

“Новий день” робив матеріали з лікарем від Бога Володимирем Терелюком. Щиро співчуваємо родині і колегам лікаря, життя якого підступно забрала країна-агресор. Вічна пам’ять Володимиру Григоровичу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!