“Українська армія втратила понад 600 чоловік особового складу в результаті удару армії РФ по військовому училищу в Полтаві. Зараз у Києві роблять все, щоб применшити кількість жертв”. Такі заяви екснардепа України Ігоря Мосійчука і депутата-втікача Артема Дмитрука тиражують пропагандисти.
Що відомо: ракетний удар країни-агресорки по Полтаві 3 вересня забрав 53 життя, майже 300 людей зазнали поранень. Під завалами ще можуть перебувати люди, заявила Суспільному вранці 4 вересня речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко.

“Щодо Ігоря Мосійчука, то він давно заробив собі дуже сумнівну репутацію активним поширенням відвертих фейків і недостовірної інформації, що грає на руку пропагандистам рф.
Нагадаємо, у квітні він поширював дезінформацію про те, що російські ракети нібито “уразили одну з військових частин ЗСУ, на яку перетворили готель у Чернігові”, – пише SPRAVDI.
Що стосується оголошеного у розшук Офісом генпрокурора Дмитрука, то після російського ракетного обстрілу Києва 8 липня він взагалі закликав до “миру з росіянами”, а також відкрито критикував операцію ЗСУ на Курщині, звинувачуючи їх у “знущаннях над місцевими” та “безладах у місцевих крамницях”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!