Стільки видів адміністративних послуг можуть отримати мешканці Високопільської громади, не виходячи з одного приміщення. Стало це можливим після того, як відновив свою роботу після завершення ремонту Центр надання адміністративних послуг місцевої селищної ради.

Він був зазнав пошкоджень в результаті дій російських окупаційних військ. Хоча послуги місцевому населенню працівники ЦНАПу надавали ще до відкриття головного офісу. Зокрема, й у відділених робочих місцях та під час виїзних прийомів адміністратора відділу – всього понад 11500 різних послуг з початку поточного року.

– У Центрі відкрито також “Єдине вікно ветерана”, – зазначила у розмові керівниця ЦНАПу Марина Дукальтетенко. – В ньому обслуговуються ветерани війни, військові та члени їхніх родин. У переліку послуг, що тут надаються, – 19 видів. Таких, наприклад, як видача посвідчень/довідок учасників бойових дій, продовження їх строку дії, оформлення необхідних різних документів, надання консультацій з питань соціального захисту тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!