Ватажку «комуністів» окупованої Херсонщини Рамілю Замалєтдінову дуже не сподобалось, що його особисті дані розмістили на, як він написав, «екстремістському» порталі «Миротворець». «У відкритому доступі опинились особисті дані, адреси і номери телефонів», – написав «перший секретар Херсонського регіонального відділення КПРФ» у Телеграм.

«Російський окупант, – написано на порталі про Замалєтдінова. – Посягання на суверенітет і територіальну цілісність України. Помічник російсько-фашистських загарбників і терористів. Співучасник злочинів російської влади проти України і її громадян. Свідоме порушення державного кордону України». «Офіційно відповідаємо: залякати нас не вийде, – написав окупант у соцмережі. – За кожне ваше слово, кожну дію і спробу залякати ви відповісте». Злякався публікації своїх даних на «Миротворці» і господар Замалєтдінова сенатор Айрат Гібатдінов.

Лідер херсонських «комуністів» ходив у нього у помічниках ще, коли той був депутатом Законодавчих зборів Ульяновської області. І саме Гібатдінов привіз Замалєтдінова на окуповану Херсонщину. «У список нас включили за нашу гуманітарну діяльність на підтримку жителів звільнених регіонів», – збрехав у своєму телеграм-каналі сенатор. Хоча формулювання, за що його туди включили, таке саме, як і у його підлеглого. Окупант злякався наскільки, що став погрожувати українцям відновленням «КПРФ» «і на території інших регіонів: Одеси, Харкова, Миколаєва та інших». До речі, чому «комуністи» відреагували на публікацію у «Миротворці» лише 3 і 4 вересня цього року, залишається загадкою. Адже обох туди включили ще 5 січня 2023 року. Мабуть, у окупантів до цього часу інтернету не було.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!