«Тримаю у руках янгола смерті – посланника ЗСУ. Вирішив зробити фотографію з трупом дрона, щоб вам показати», – написав у своєму телеграм-каналі, мабуть, найнеадекватніший на лівобережжі колаборант Павло Філіпчук. Дивно, але читачі люблять неадекватів – пости Філіпчука набирають більше тисячі переглядів. А, може, просто хочуть себе повеселити, адже приводів для радості в окупації так мало.
На користь останньої версії говорять рядки з постів голови окупаційної адміністрації Каховського «муніципального округу», які без сміху читати неможливо. «Вибрав декілька правил, які звів у догму, і живу, керуючись ними вже півтора десятка років, – написав «комік». – Правила прості – не брехати, не красти, віддаватись справі, якою зайнятий – на 100 %, і ще трішки». Як колаборант «не бреше», знаємо. Але чергове тому підтвердження читаємо ще в одному з його постів: «У Європі активістки батьківських комітетів регулярно інспектують шкільні бібліотеки. Вже 200 творів полетіли у корзину. У тому числі, «Червона Шапочка» і «Спляча красуня». У них знайдено застарілі моделі поведінки».
«Влада псує неадекватів», – пише Філіпчук у наступному пості. І ту вже не сміятись хочеться, а просто аплодувати його самоідентифікації!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!