Ворог не припиняє обстріли населених пунктів Бериславського та Херсонського районів із артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків, авіації та БпЛА. Минулої доби від комбінованих атак противника потерпали Херсон, Антонівка, Микільське, Велетенське, Станіслав, Понятівка, Садове, Гончарне, Приозерне, Комишани, Токарівка, Берислав, Новоберислав, Качкарівка, Гаврилівка, Новокаїри, Шевченківка, Милове та Зміївка. Пошкоджено 18 об’єктів: багатоквартирний та дев’ять приватних будинків, магазин, 5 автомобілів та газопровід.

По Велетенському війська РФ вдарили з реактивних систем залпового вогню. Постраждав 54-річний місцевий житель, він отримав мінно-вибухову травму та уламкове поранення стегна.
У Станіславі через дронову атаку постраждала 66-річна жінка, у неї контузія, вибухова й черепно-мозкова травми.
Вдень російські військові скинули вибухівку з дрона біля магазину в Дніпровському районі Херсона. Внаслідок цього постраждав 47-річний чоловік, який отримав мінно-вибухову травму та відкриту рану грудної клітини. Пошкоджень зазнали два автомобілі.
В Антонівці ворог із БпЛА атакував маршрутний автобус із людьми. Внаслідок «скиду» постраждали четверо пасажирів віком від 43 до 58 років, у них мінно-вибухові травми та уламкові поранення. Транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень.
Також у результаті дронової атаки постраждали ще двоє людей, які перебували на вулиці. У 60-річних чоловіка та жінки діагностували вибухові травми, уламкові поранення плеча і ноги. Через атаку безпілотника пошкоджено газопровід у приватному секторі та автомобіль.
Під артилерійським обстрілом ворога вкотре перебували Комишани. У селищі пошкоджено три приватні будинки й магазин.
По Новобериславу росіяни гатили з танку та скидали вибухівки з БпЛА, на щастя, обійшлося без постраждалих.
Артилерійським вогнем пошкоджено три приватні будинки у Микільському та два у Приозерному. FPV-дронами росіяни били по Садовому та Новокаїрах.
У Миловому скидання ворогом вибухівки з БпЛА призвело до загоряння сухостою, а в Шевченківці – до пошкодження автомобіля.
Вісьмома керованими авіаційними бомбами росіяни вдарили по Токарівці, Новобериславу та Зміївці. На щастя, обійшлося без постраждалих.
По Бериславу, який від початку деокупації щодня потерпає від ворожих обстрілів та є одним із найзруйнованіших міст області, росіяни вчергове вдарили з артилерії. Пошкоджень зазнав багатоквартирний будинок.
Стало відомо, що у лікарні помер 63-річний житель Понятівки, який 7 вересня потрапив під ворожий артобстріл.
Через російські обстріли поранень зазнали 9 жителів Херсонщини. На місцях ворожих «прильотів» працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!