“Ще одна позначка – done. Мабуть, тільки херсонці знають, що для нас значить – плавати або неможливість це робити. Довгих два роки я старанно клювала дзьобом мозок, надихала, відгрібала і навіть плакала в середині себе, коли всі купалися, а він сидів на березі. Протези сохли добу, потім додумалися мотати їх харчовою плівкою. Тож тепер – фух, це зроблено, я видихаю. Пливи, китяра! Ти зможеш все. Далі тільки море”, – написала у Фейсбук херсонська журналістка Олена Протопопова .

На відео та фото – чоловік Олени. Єгор – захисник, який втратив обидві ноги. У бою на Донеччині він потрапив під мінометний обстріл. Міна розірвалася в ногах. Із поля бою Єгора витягнув побратим, який сам отримав поранення. Херсонець переніс 8 складних операцій. Лікарі намагалися врятувати йому ноги, але обидві кінцівки довелося ампутувати. Без ніг Єгору Протопову довелося вчитися жити заново. Довга реабілітація, адаптація до протезів. У всьому його підтримує дружина Олена.

Плавання Єгора – це чергова сходинка, яку подолала родина, доводячи – відсутність ніг ще не означає, що треба перед чимось зупинятися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!