Затримки з виплатами зарплат на окупованому лівобережжі набувають масового характеру. Цього разу про більш, ніж двомісячну заборгованість повідомили у соцмережі працівники окупаційної комунальної установи «Екологічний оператор Херсонської області».
Окупанти ж переконують, що є інший спосіб заробити гроші. Монтажникам супутникового телевізійного обладнання «Русскій мір» окупанти платять без затримок. Принаймні, у цьому переконують. Бо надто вже велика на них відповідальність – мають допомогти жителям окупованого регіону стати зомбі, які віритимуть кремлівській пропаганді. Крім заробітної плати, в окупаційній адміністрації Каховського «муніципального округу», наприклад, обіцяють в оголошенні: «Ми гарантуємо навчання і детальне показове керівництво по роботі. Все необхідне обладнання надається компанією».
А ще пишуть: «Досвід роботи не обов’язковий, ми всьому вас навчимо. Головне – бажання працювати і заробляти». Але «працювати і заробляти» майже ніхто не хоче, і нерозумним пенсіонерам, які подають заяви на підключення такого телебачення, доводиться чекати тижнями. Тим часом окупаційна адміністрація повідомляє, що «у Каховському окрузі вже встановили більше 3000 антен ТБ «Русскій мір». Враховуючи, якими низькими темпами йде встановлення, у такі дані віриться слабо.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!