Радниця генерального прокурора Росії Наталя Поклонська стала відомою у 2014 році, коли зрадила Україну, обійнявши посаду окупаційного прокурора АРК. Саме тоді вона, до речі, отримала і своє мемне прізвисько «Няш-Мяш». І от через 10 років після цього зрадниця, про яку потихеньку стали забувати, з’явилась на окупованій частині Херсонщини, де провела для школярів пропагандистський урок «Розмови про важливе».
Про що таке «важливе» розповідала учням окупаційної Вадимської школи Каланчацького «муніципального округу»? «Діткам сподобалось слухати про легенди, про міфологію, сподобалось слухати про мою книгу, розхватали і пообіцяли прочитати, – прокоментувала колаборантка свій «перформанс» окупаційному «Херсонському агентству новостей». – Наступного разу приїду і спитаю їх думку з приводу книги. І обов’язково буду розповідати про різні легенди, міфи і історії з прокурорської роботи».
Для чого то все було потрібно дітям, невідомо. Як невідомим залишилось, чому Поклонська малювала їм крейдою на дошці руни. Варто нагадати, що саме їх у якості татуювань використовують російські неонацисти.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!