Їх зі святом привітали перший заступник начальника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій та заступник Володимир Клюцевський. 

Людям, які щоденно працюють на благо українського спорту і виховують нові покоління чемпіонів, вручили грамоти й подяки від Міністерства молоді та спорту України, а також обласні відзнаки і пам’ятні подарунки. 

«Нам є ким пишатись. Попри всі виклики, наші спортсмени та тренери продовжують працювати і досягати високих результатів. За останні два роки 1180 спортсменів взяли участь у змаганнях, виборовши 56 золотих, 61 срібну та 30 бронзових медалей на міжнародному рівні, а також 183 золотих, 117 срібних і 141 бронзову нагороду на всеукраїнських турнірах», – підкреслив Дмитро Бутрій. 

Особисто привітали і юних спортсменів, які мають високі спортивні досягнення. Представники влади відвідали секції з боксу, рукопашного бою та вільної боротьби. 

«Ваші спортивні досягнення – це результат титанічної праці, наполегливості, старанності та сили духу. Окремо варто подякувати тренерам, які віддають свої сили для виховання молодих спортсменів, а також усім, хто долучений до цього процесу. Ваші перемоги надихають всю Україну та додають нам сил рухатися вперед! – зазначив у вітальному слові Володимир Клюцевський.

Для підтримки спорту в регіоні щомісяця виплачуються стипендії 40 спортсменам і 8 тренерам, які стали призерами або чемпіонами міжнародних і всеукраїнських змагань.

Також завдяки підтримці Херсонської ОДА та партнерів понад 100 дітей-спортсменів змогли оздоровитися та відпочити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!