Про те, що у Мирному Скадовського «муніципального округу» не зупиняється жоден автобус, NewDay ua вже писав. Проблемою нібито перейнялися в окупаційному «Народному фронті». Зняли відповідний ролик, зателефонували в окупаційний мінтранс. У результаті… «Магомет пішов до гори».

«Народнофронтівці», аби не втрачати імідж привезли до Мирного «багатофункціональний центр». «Вдалося прийняти 40 людей, – написали. – З таких питань як материнський капітал, переоформлення житла, видача «СНИЛС» та інші». Про автобус окупанти вирішили нічого не нагадувати. Мабуть, і далі привозитимуть у село необхідні окупаційні служби.

Тим часом у Новотроїцькому «муніципальному окрузі» тамтешні окупаційні власті, як зізнались у Телеграм, нарешті «пропрацювали графік розкладу автобусних маршрутів». «На чисельні прохання громадян», – додала колаборантка Євгенія Кузьменко. Щоправда, від громадян відразу «прилетіло» у коментарях: «Яка «розумна» людина це складала? Значить, з Володимиро-Іллінки у Новотроїцьке приїхати у 10.40 і повернутись у 12.40. Дайте відповідь на питання: «Який сенс?» 

Крім Чумацького Шляху (Володимиро-Іллінки), розклад автобусного сполучення розробили також для Дружелюбівки і Заозерного. В інших населених пунктах про сполучення з Новотроїцьким лише згадують. 

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!