З 5 по 15 вересня у «центрі патріотичного виховання» «Авангард» у Волгограді старшокласники змагались у всеросійському етапі «військово-тактичної гри» «Зарніца 2.0». Серед інших, як пишуть пропагандисти, «свою силу духу, відвагу, дисципліну, любов до батьківщини, готовність працювати у команді і фізичну підготовку» демонстрували Ярослав Дзись з Голопристанського і Даниїл Антошин з Новотроїцького «муніципальних округів».


«Це перша «Зарніца», яка пройшла практично по всій країні, – сказав, вітаючи дітей та їх наставників – недобитих на «сво» окупантів з закінченням «гри», перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сєргєй Кірієнко. – Це було доручення президента, оновлена «Зарніца 2.0» повинна дотягнутись до кожної школи. Більше 80 тисяч наставників, серед яких майже 400 людей – ветерани, учасники спеціальної військової операції. Ким би не стали хлопці і дівчата, я впевнений, що ці знання кожен зможе застосувати у житті».
Варто було додати, що ким би не стали у майбутньому нинішні школярі, всіх їх чекатиме один кінець – загибель на полі бою за інтереси Путіна і його олігархів. Для того вони у військовій справі і вправлялись. «Всього у цьому проекті взяло участь більше 800 тисяч школярів», – радіє окупаційна «Надднепрянская правда».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!