Перебування росіян на тимчасово захопленій території України – справжня російська рулетка. Більшість з них, звісно, привозять додому у трунах, але є і такі, для кого участь в «сво» – рух по кар’єрних сходах. 

До останніх, щоправда належать особи, які вже мали високі посади. Наприклад, екс-мер Тамбова Алєксєй Кондратьєв. Про те, що колишній комбриг став сенатором від Курської області, повідомив «воєнкор» окупаційного каналу «Соловьёв LIVE» Андрєй Гусєльніков. Пропагандист нагадав, що окупант «командував бригадою на найдальшому рубежі наших військ – на Кінбурнській косі». При цьому деталізував: «Коса вдається у Чорне море під Очаковим – це навіть не Херсонська, а вже Миколаївська область».

Тим часом на окупованій території Херсонщини продовжують гинути окупанти з нижчими посадами і званнями. Про чергового «двохсотого», якого поховали у Севастополі, розповів у соцмережі окупаційний губернатор міста Міхаіл Развозжаєв. «Геройськи загинув на Херсонському напрямку учасник СВО Іван Лежньов. Іван був заступником командира групи спецпризначення. За уміле керівництво діями підлеглих у бойовій обстановці отримав офіцерське звання. За мужність і доблесть, виявлені у боях, неодноразово був нагороджений державними і відомчими нагородами». 

«Комусь хрест срібний на груди, а комусь кам’яний на могилу», – казали росіяни у таких випадках ще століття тому. Нічого з тих пір у недоімперії не змінилось.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!