«У Щасливцевській школі пройшла урочиста лінійка, присвячена прийняттю присяги кадетським класом, – повідомив телеграм-канал окупаційної організації «Єдиної Росії». – На заході з вітальним словом виступив депутат Херсонської обласної думи від партії «Єдина Росія» Юрій Барбашов».
Клас, запевнили пропагандисти з окупаційного телеканалу «Таврия», «було створено за ініціативою батьків», а «губернатор» Сальдо з «сенатором» Кастюкєвічем лише «підтримали ідею». Навчатись у село Щасливцеве на Арабатській Стрілці дітей привозять і з Росії. У якості підтвердження пропагандисти у телесюжеті показали підлітка з Оренбургу.


«Те, що діти зробили свій вибір, пішли у кадетський клас і будуть служити Росії, зрозуміють, що таке служити – це і є прикладом для їх однолітків, – прокоментував подію зрадник Барбашов. – Вони собою, своїм прикладом заражають оточуючих». Сам він «зрозумів, що таке служити» ще у 2014 році, коли з іншими зрадниками влаштовував у Миколаєві «антимайдан», брав участь у пропутінських мітингах, зустрічався з сепаратистами у Донецьку, а потім став бойовиком незаконного збройного формування «Міліція ДНР». На подяку за це вже у 2022 році військовий злочинець отримав від окупантів посаду «голови ВЦА» Снігурівського району Миколаївської області.
«Зараз головна боротьба, яку ми ведемо, не лише на даних територіях, а взагалі – це боротьба за уми молоді, – зізнався «депутат». – Наша держава тримається на тих людях, які служать батьківщині, які виконують присягу». Кадети, приймаючи присягу, прокричали, що будуть «вірою і правдою служити Росії». Але від них нічого іншого і не вимагають. Навіть вчитись підліткам не треба. Як зазначили пропагандисти, щодня у них по 10 уроків, але це переважно – «стройова підготовка, стрільба, орієнтування».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!