«Народний фронт», нагадаємо, є громадсько-політичним рухом, створеним у травні 2011 року з нібито різних організацій за ініціативою Володимира Путіна, який тоді обіймав посаду голови уряду РФ. Зараз «НФ» на окупованій Херсонщині є першим помічником для окупаційних військових.
Лише за декілька останніх днів рух, що називає себе «командою президента» передав на передову біля Дніпра 80 пар китайських кедів, 20 гігієнічних наборів, 400 кг їжі, електрогенератор потужністю 4 кВт, зарядні пристрої та, головне, роздруковані на принтері спеціальні засоби для заряджання зброї, хвостовики для точних скидів вибухівки з дронів та накольники для підривання боєприпасів. «Вони ефективні для зупинки техніки, для того, щоб у подальшому застосувати fpv-дрон, також по скупченню особового складу, по окопах, якщо ми бачим там особовий склад, і по супостатах, скажімо так, які вільно блукають на тому березі річки», – розповів пропагандистам окупант з позивним Кролик.
«Перші скиди з нашими запчастинами вже приносять результати і допомагають у відбитті спроб противника форсувати Дніпро», – похвалився тим, що допомагає вбивати людей, керівник окупаційного «Народного фронту» Херсонщини Алєксандр Фомін.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!