З 1 жовтня окупаційний Херсонський базовий медичний коледж таки переходить на очне навчання. Про це повідомила окупаційна «Комсомольская правда». Раніше вже повідомлялось, що багато студентів з Росії, яким сподобалось вчитись заочно, приїжджати на навчання на окуповану Херсонщину не хочуть. При цьому багато хто обґрунтовано боїться за свою безпеку.
«До цього навчальний заклад, знаходячись в умовах евакуації, використовував дистанційний формат, що протирічило наказу Міністерства освіти РФ – в Росії майбутні медики вчаться лише очно», – уточнила окупаційна агітка. Навчання, написали пропагандисти, планується почати саме 1 жовтня «на території Генічеського муніципального округу». Таким чином у Генічеську може з’явитись відразу два окупаційних медколеджі – Генічеський і Херсонський.
«У зв’язку зі змінами учні повинні повідомити керівництво коледжу про продовження навчання очно, або взяти академічну відпустку, або, наприклад, обрати інший навчальний заклад Росії», – написала «КП». Чи залишиться після цього бодай декілька бажаючих вчитись очно, велике питання.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!