Цього разу жителів окупованого приморського міста за живе зачепили платіжки за користування комунальними послугами, цифри у яких, на їх думку, написані «на око». Оскільки більше нікому, скаржились генічани просто в інтернет – на один з окупаційних телеграм-каналів.

«У комунальних службах який безлад??? – спитав когось генічанин Микола Величенко. – Їх же судити треба за перевищення повноважень. Показники у них «на око». Обдиралівка».

«По водному також треба піднімати питання, – підтримала його містянка Майє Асанова. – За якими критеріями вони ставлять розцінки? Один пенсіонер особисто на свої потреби витрачає за місяць 5 кубів води, а полив городу, якого немає, 27 кубів. Виходить, поливає півсела».

«За весь рік не бачила жодного контролера, – написала генічанка Ірина Володимирівна. – Стосовно перерахунку, вже рік ніхто нічого не робить. Обіцяли, що прийдуть і подивляться, чи є що поливати. Було б обіцяно. Нікого поки не було. Доведеться звертатись у прокуратуру».

«У Риковому також пишуть від ліхтаря. Платіжки скажені», – підтримала генічан дописувачка Наталія Василівна. 

А жителі вулиці Вокзальної у Генічеську поскаржились на окупаційних комунальників в окупаційний «Народний фронт». Виявилось, що працівники тамтешнього КП під корінь спиляли великі дерева біля однієї зі споруд, яку ремонтують під офісну споруду. «Дізнаємось обґрунтування вирубки і, як мінімум, доб’ємось компенсаційної висадки», – написав телеграм-канал «народнофронтівців». Що зроблять окупанти, аби ті саджанці під пекучим південним сонцем прийнялись і швидко виросли, вони не пояснили.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!