Олександру Шокурову було 59 років. Про раптову смерть очільника деокупованої Новорайської СВА, що в Бериславському районі, повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
“Олександр Анатолійович щодня працював під обстрілами, дбаючи про місцевих жителів. Він був не лише керівником, а й опорою для всієї громади, яка мужньо долала виклики війни. Його життя, сповнене жертовності та відваги, обірвалося через зупинку серця”, – написав Прокудін.

“Ми були знайомі з ним понад пʼятнадцять років. Новорайська громада була останньою, яку я відвідав напередодні повномасштабної війни. Колись Олександр Шокуров обіймав керівні посади в Бериславській райдержадміністрації, кілька разів обирався сільським головою Новорайського. Був завжди на своєму місці. Таких керівників громад, як він, завжди було дуже мало. Чудова людина. Дуже сумно”, – написав журналіст Олег Батурін.

Висловлюємо щирі співчуття рідним Олександра Анатолійовича. Світла пам’ять людині, яка зробила великий внесок для Херсонщини і Новорайської громади!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!