«Хочу в очередной раз сказать вам спасибо за добрые сердца, преданность профессии и желание помогать людям в любое время дня и ночи, – написав у вітальному слові з нагоди Нового року і Різдва «министр здравоохранения Херсонской области» вадім ільмієв медикам, які перейшли на службу до окупантів. – Благодарю вас за то, что вы не покинули свои рабочие места и остались верными клятве Гиппократа».
Як саме «допомагають» звичайним пацієнтам колаборанти у білих халатах, написала у соцмережі генічанка Валентина: «Звернулись до чергової лікарки з температурою 39,6. Відправила додому, порадила дихати над картоплею і чекати, доки температура спаде. Ще засоромила, що прийшли на другий день хвороби. Мовляв, треба чекати три дні, і потім звертатись до лікаря, а не зразу бігти. Призначення для лікування так і не виписала».
Бідолашній жінці у коментарях відразу стали радити лікуватись противовірусними препаратами, приймати вітамін D, обтиратись вологим рушником, пити більше рідини, зробити щеплення від грипу.
А генічанка, яка назвалась лише ініціалами Є. А., розповіла загалу свою історію: «Викликала «швидку» дитині. 2,7 рочки. Температура – 39. Зателефонували в 00.20. Через 50 хвилин ніхто не приїхав. Зателефонували знову. Сонна диспетчер відповіла, що помилково машину у Новоолексіївку відправила! Минуло ще 20 хвилин – і приїхав лікар, відверто позіхаючи.
І кому скаржитися? Відповідь буде одна: що ви хочете, війна!»
«Може, у лікарів якісь домовленості з ритуалкою?» – зробив припущення генічанин Віталій.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!