«Лави членів партії «Єдина Росія» постійно поповнюються у всіх 14 муніципальних утвореннях області, що свідчить про ріст і зміцнення партійної організації у муніципалітетах», – повідомляє телеграм-канал окупаційної організації «єдиноросів». Хоча свідчить це про зовсім інше – пристосуванці стають членами партії влади, аби вирішувати свої бізнесові питання.

«За всю сучасну політичну історію країни «Єдина Росія» виявилась найсильнішою партією влади, – сфантазував у своєму телеграм-каналі ставленик окупантів у Каховці Павло Філіпчук, який вручав квитки землякам-зрадникам, яких набралось, пишуть пропагандисти, більше 50. – Я пишаюсь тим, що я «єдинорос». Пишаюсь і тим, що я секретар місцевого відділення партії влади».

В окупованих Нижніх Сірогозах квитки вручав секретар тамтешнього первинного відділення Сергій Гутковський. Бажання їх отримати виявили 30 пристосуванців. 

«Я радий, що лави нашої партії поповнюються, – заявив під час вручення квитків у Рубанівці Великолепетиського «муніципального округу» фейковий депутат фейкової обласної думи і справжній військовий злочинець Юрій Барбашов. – Нові люди – це завжди нові ідеї і прагнення». І нові гроші, напевно. Адже навряд чи у партію влади РФ безкоштовно приймають.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!