На черговому засіданні окупаційної обласної думи, яка в окупантів називається Херсонською, але зі зрозумілих причин збирається на свої «сходняки» у Генічеську, фейкові депутати обрали фейкову уповноважену з прав дитини. Нею стала така собі Ірина Кравченко.
«Уповноважений з прав дитини необхідний, – розповіла пропагандистам з окупаційного телеканалу «Таврия» голова фейкової думи Тетяна Томіліна. – Чому? Тому що існують соціальні неблагополучні сім’ї. Існують… я не кажу, що прямо у Херсонській області… діти, які, е-е-е, безпритульні. Але вони, мабуть, існують. І ними треба людині займатись. Конкретно… Уповноважений з прав дитини буде цих дітей вишукувати і відстоювати їх права». З такого «пояснення» добре видно, що просто була людина, якій треба підібрати посаду, а всі вже були розібрані, тож довелось вигадувати нову.
Про те, кому саме окупаційне керівництво підібрало посаду, розповів окупаційний телеграм-канал «Капитан Очевидность в Херсоне». Мешканка Херсона Ірина Кравченко досі має статус фізичної особи-підприємця, основними видами діяльності якої є роздрібна торгівля меблями, освітлювальними приладами, косметичними товарами, туалетними приналежностями, продуктами харчування, напоями та… тютюновими виробами! Відповідні дані про неї можна знайти в аналітичній онлайн-системі YouControl.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!