Після артилерійського удару окупантів по центру Херсона 1 жовтня, у результаті якого загинуло шестеро ні в чому не винних людей, свої удари почали наносити російські пропагандисти. Одним з перших «провокацією» назвав смертельний обстріл окупаційний телеграм-канал «От Мариуполя до Карпат». «Навряд чи це вчиняють ЗСУшники, скоріше всього інтуристи, вони за бабками приїхали, яка різниця, кого мочити», – написали покидьки.
За словами іншого окупаційного телеграм-каналу «Херсонское направление», які розтиражувати більшість окупаційних адміністрацій, винні не іноземці: «Українські військові злочинці обстріляли центральний ринок Херсона». Падлюки ще і «характерні особливості напряму польоту міни» знайшли: «Роковий вистріл було зроблено орієнтовно з напрямку Кіндійського шосе – можливо, з території, прилягаючої до консервного заводу міста».
Пропагандистам є у кого вчитись. Той самий міністр іноземних справ РФ Сєргєй Лавров, наприклад, днями на прес-конференції у Нью-Йорку назвав звірства російських окупантів у Бучі «провокацією найчистішої води». Сподіваємось, що на майбутньому суді у Гаазі йому загадають і ці слова.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!