Вранці прилетіло в базу рашистів у колишньому Каланчацькому районі, куди їх звозили 5 днів. Врати ворога масштабні.
“Там було до 1000 особового складу і техніка. За попередніми даними щонайменше 100 – 300-х, мінімум мінус 20 офіцерів, інші — вважаються зниклими безвісти. Завали досі розбирають, – повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.


У популярному телеграмканалі “Николаевский Ванек” події в Гаврилівці Другій назвали “аналогом Макеївського випускничка”, порівнявши масштаби втрат “другої армії світу” з наслідками недавнього удару ЗСУ по базі окупантів у Макіївці.
“Сама будівля серйозно постраждала, видно, що немає ані даху, ані стін (у деяких місцях). З самого населеного пункту вони вийшли, залишили тільки тих, які прикривають саму очеплену територію, оскільки, скоріш за все, завтра знову розгрібатимуть завали, або сьогодні вночі. Не хочуть розносу по всіх каналах цієї інформації (як було с Макіївкою), оскільки урадження було серйозне, притому, що в тому квадраті стоїть ще й славне російське ППО, яке, вочевидь, не врятувало декілька сотень(?) солдат від смерті. Є дані, що ці трупи або те, що від них залишилося, будуть палити”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!