«Наразі у Центрі зайнятості Херсонської області зареєстровано 2943 активні вакансії, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Найгостріше підприємства регіону потребують лікарів, водіїв, педагогів і бухгалтерів». Хоча важко знайти спеціалістів, які на окупаційному ринку праці не потрібні.
Керівництво окупаційного комунального підприємства «Екологічний оператор Херсонської області», якщо вірити оголошенню у соцмережах, знаходиться у пошуках машиніста бульдозера, водія сміттєвоза, машиніста екскаватора та водіїв вантажного транспорту. Новотроїцькій філії окупаційного «Облводоканалу» потрібні слюсарі водозабезпечення і каналізації, а також електрогазозварник. У Каховській філії цього ж окупаційного підприємства немає бухгалтера, економіста, еколога, інженера-технолога та машиніста екскаватора. Окупаційне Новотроїцьке житлово-комунальне підприємство шукає провідного інженера з охорони праці, енергетика, електромонтера, електрогазозварника, машиністів екскаватора, автовишки і автокрана, бухгалтера, економіста. В Скадовську потрібні водії категорії D на автобуси. Окупаційний відділ по роботі з освітніми закладами окупаційної адміністрації у Скадовську шукає бухгалтера. Окупаційне управління Федеральної податкової служби Росії у Генічеську має вакансію державного податкового інспектора. Спеціалісту, пишуть, готові платити від 25 000 до 40 000 рублів. Але чи будуть?
Про те, що останнім часом з бюджетників познімали всі можливі надбавки, вже повідомлялось. Як і про масові невиплати заробітної плати. Грошей на всіх, може б, у бюджеті і вистачило, але їх розграбували в окупаційних адміністрації і міністерствах (NewDay ua писав про це). Та найцікавіше, що тих, хто пішов служити окупантам на простих, так би мовити, посадах, все влаштовує. Днями, наприклад, працівники окупаційних інституту тваринництва «Асканія-Нова» і Скадовського лісгоспу дякували «сенатору» Кастюкєвічу за те, що допоміг з виплатою зарплати за… липень! Окупант ці подяки навіть у своєму телеграм-каналі виставив.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!