Про атмосферу, яка скалась у тимчасово окупованому Генічеську, дає уявлення переписка в одному з окупаційних чатів. Головною її темою стало те, що у місті зовсім ніхто не думає про дозвілля пенсіонерів (хоча на лівобережжі взагалі ніхто ні про кого не думає, якщо чесно).
«На мікрорайоні багато літніх людей. Місця, клубу, де б вони могли збиратись і спілкуватись, немає. Подумайте над цим», – попросила окупаційну владу міста пенсіонерка з ніком 84946 (на фото).
«Який клуб? – «накинулась» на неї генічанка з ніком Олександрівна. – Ви що зовсім вже… Дрони над головами літають… Займіться чимось корисним, наприклад, плетінням маскувальних сіток. Чим не клуб?» А ще написала, що у селах подібних закладів нема, тому і у місті не потрібен.
Пенсіонерка відповіла, що у Стрілківському будинку культури такий клуб існує. І в Генічеську літніми займаються у будинку культури, але таким, як вона, з мікрорайону туди важко добратись. І додала, що «дрони літають, і їх збивають. Старикам боятись нічого. А сидіти на лавочках під під’їздом нудно».
Генічанин з ніком, написаним символами, порадив пенсіонерам збиратись у когось на квартирі: «Мужики ж у гаражах коли збираються, не шукають організатора. Лише гінця, і то не завжди».
«Сьогодні клуб для пенсіонерів, а завтра вимагатимуть для молоді», – спробував закінчити обговорення жартом генічанин Павло. Але жарт вийшов сумний, бо, як вже сказано, ні пенсіонери, ні молодь з їх проблемами окупантам у Генічеську і на лівобережжі, у цілому, не потрібні. Від слова «зовсім».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!